Termeni & Condiții

Politica de confidențialitate descrie tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm pe site-ul doarfeeder.ro, scopurile prelucrării și drepturile vizitatorilor.

  1. Notă de informare privind protecția datelor personale

 

CINE SUNTEM?

Compania care administrează magazinul online doarfeeder.ro este SC LUCKY MAN SRL, cu sediul social in Dragasăni, Str.Rahova, nr.90, Județul Valcea, inregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J38/472/1995, cod unic de inregistrare RO7660403, telefon 0761.709.164, e-mail: sc_lucky_man@yahoo.com.

 RESPONSABILUL CU PROTECȚIA DATELOR

Doarfeeder.ro, în calitate de operator, a desemnat pe Ionescu Mihaela drept Responsabil cu Protecția Datelor (denumit în continuare “DPO”), având obligația de a verifică respectarea prevederilor GDPR în operațiunile de prelucrare de date efectuate de către operator și de a reprezenta operatorul în relația cu persoanele vizate și cu Autoritatea de supraveghere.

 Persoanele vizate au posibilitatea de a se adresa în orice moment, în mod direct, DPO cu privire la orice aspecte legate de datele personale, utilizând datele de contact de mai jos:

Nume: Ionescu Mihaela, e-mail: sc_lucky_man@yahoo.com, tel.: 0761.709.164.

Adresa de corespondență DPO: Drăgășani, Str.Rahova, nr.90, Județul Vâlcea

 

CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?

"Date personale" înseamnă orice informație sau informații care va pot identifica direct (de exemplu numele dumneavoastră) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Această înseamnă că datele personale includ informații precum nume și prenume, adresa de e-mail, domiciliul, telefonul mobil, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. De asemena includ și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastră sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră mobil, precum și modulele cookie.

CE ÎNSEAMNĂ PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

“Prelucrarea” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

ÎN CE MOD PRELUCRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră pentru onorarea comenzilor pe care le faceți și livrarea produselor pe care le doriți, îmbunătățirea experiențelor dumneavoastră în Magazinul Online, oferirea de asistență și suport atunci când utilizați Magazinul Online și contul de client, sau în vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Am detaliat mai jos modul în care prelucrăm datele tale, scopurile și temeiul juridic (baza legală) al activităților prin care prelucrăm datele tale.

- Contul de client

Vom folosi datele cu caracter personal pentru a va crea și administra contul personal pentru a va oferi o experiență personalizată și relevanță pe doarfeeder.ro.

Va vom oferi istoricul comenzilor și detaliile despre comenzile dumneavoastră și va vom permite să va gestionați setările contului. De asemenea, va vom oferi modalități simple de a va corectă și actualiza informațiile, cum ar fi detaliile de contact și adresele de livrarre. Mai mult, va vom permite să salvați articolele în wishlist și va vom permite să returnați, să evaluați și să revizuiți produsele pe care le-ați achiziționat de la noi.

Datele cu caracter personal colectate întotdeauna sunt numele, prenumele și adresa de email. Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă alegeți să ni le furnizați: adresa, numărul de telefon, setările contului. Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă plasați o comandă: istoricul comenzilor, informațiile de livrare și facturare.

Datele transmise unor terțe părți sunt folosite numai pentru a va oferi serviciile menționate mai sus.Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru contul dumneavoastră se bazează pe consimțământul dumneavoastră acordat la crearea contului pe doarfeeder.ro. Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a va furniza informații relevante despre produse se bazează pe interesul nostru legitim.Va vom păstra datele atât timp cât aveți un cont activ pe doarfeeder.ro. Aveți dreptul să va închideți contul în orice moment. Dacă alegeți să faceți acest lucru, contul dumneavoastră va înceta să existe și veți fi considerat inactiv. Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă acest lucru este impus de legislația în vigoare și dacă există un litigiu deschis.După închiderea contului dumneavoastră, datele dumneavoastră vor fi șterse.

 Aveți dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al SC LUCKY MAN SRL solicitând acest lucru la adresa de e-mail: sc_lucky_man@yahoo.com. Contul dumneavoastră va fi apoi șters și nu va vom putea oferi serviciile noastre.

 

- Comenzi online

Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a va gestiona achizițiile online pe doarfeeder.ro, prelucrand comenzile și returnarile prin intermediul serviciilor noastre online și va vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastră. Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a va gestiona plățile. De asemenea, va vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a va identifica și a va confirmă vârstă legală pentru cumpărături online și pentru a confirmă adresa dumneavoastră partenerilor externi.

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal: informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, informații despre plăti și istoricul plăților, informații despre comenzi. Dacă aveți un cont pe doarfeeder.ro, va vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul și istoricul comenzilor.

Datele dumneavoastră cu caracter personal transmise unor terți sunt folosite numai pentru a va oferi serviciile menționate mai sus, pentru confirmarea adresei de către companii externe, pentru trimiterea confirmării comenzii de către agenții de comunicare, pentru operațiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare și de distribuție în legătură cu livrarea comenzii dumneavoastră (Fan Courier,Poștă Română, DPD Curier , Urgent Cargus, Nemo Express),  pentru procesarea plăților de către furnizorii de servicii de procesare a plăților. Multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligație independența de a va prelucra datele cu caracter personal.

Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se bazează pe temeiul executării contractului încheiat la distanță sau în showroom.Va vom păstra datele atât timp cât sunteți un client activ.

 

- Marketing direct

Folosim datele cu caracter personal pentru a va trimite oferte de marketing, invitații prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice și comunicări prin poștă.

Pentru a va optimiza experiență cu doarfeeder.ro, va vom oferi informații relevante, recomandări de produse, și va vom trimite oferte personalizate. Toate aceste servicii se bazează pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ați făcut clic și pe informațiile pe care le-ați trimis.

 Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal: informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon și codul poștal, dată nașterii, cum ați navigat și pe ce ați făcut click pe site, produse și oferte pe care ați făcut click. Dacă aveți un cont pe doarfeeder.ro va vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul dumneavoastră cum ar fi istoricul comenzilor.

Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a va furniza serviciile menționate mai sus, iar cele transmise agențiilor media și furnizorilor tehnici vizează distribuirea marketingului direct fizic și digital.Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afară doarfeeder.ro.Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră atunci când sunteți de acord cu marketingul direct cât și pe baza interesului nostru legitim.

Aveți dreptul de a va retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Când faceți acest lucru,doarfeeder.ro nu va va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informații pe baza consimțământului dumneavoastră.Va puteți dezabona de la marketingul direct urmând instrucțiunile din fiecare mesaj de marketing sau modificând setările contului dumneavoastră de pe  doarfeeder.ro.Vom păstra datele dumneavoastră pentru marketing direct până când va retrageți consimțământul.  Pentru marketingul prin e-mail va vom consideră client inactiv dacă nu ați deschis un e-mail în ultimi doi ani. După această perioada, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.

 

- Serviciul clienți

Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona interogarile, reclamațiile și garanțiile pentru produse, precum și pentru a asigura asistență tehnică prin e-mail, funcția de chat, prin telefon și prin intermediul rețelelor sociale. De asemenea, va putem contacta dacă există o problema cu comandă dumneavoastră.Vom prelucra orice date pe care ni le furnizați, informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, informații despre plăti și istoricul plăților și informații despre comenzi.Datele transmise sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile menționate mai sus.Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se bazează pe interesul legitim al doarfeeder.ro.Va vom păstra datele timp de 12 luni pentru jurnalele telefonice și de e-mailuri și pentru gestionarea cazurilor.Aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului legitim al doarfeeder.ro.Doarfeeder.ro nu va continuă să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

 

- Respectarea obligațiilor legale

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a respectă obligațiile legale, hotărârile judecătorești și deciziile autorităților. Această include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea și verificarea datelor contabile în conformitate cu reglementările privind evidențele contabile.

Vom procesa următoarele categorii de date personale: detaliile comenzii, nume și prenume, telefon, adresa poștală, suma tranzacției, dată tranzacției.Vom distribui datele dvs. cu caracter personal partenerilor care oferă servicii de contabilitate. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru că doarfeeder.ro să-și îndeplinească obligațiile legale.Vom salva datele dvs. timp de 5 ani, în conformitate cu reglementările de contabilitate din România.

 

- Cookie-uri

Utilizăm cookie-uri permanente pentru a va loga automat în contul dumneavoastră la fiecare vizită în site.Utilizăm cookie-uri pentru o sesiune, de exemplu, atunci când folosiți funcția de filtrare a produselor, pentru a verifică dacă sunteți conectat sau dacă ați adăugat un articol în coșul de cumpărături.Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a colecta statistici și date ale utilizatorilor în formă agregată și individuală în instrumente de analiză pentru a ne optimiza site-ul și pentru a va oferi materiale de marketing relevante. Unele cookie-uri terțe sunt setate de servicii care apar pe paginile noastre și sunt în afară controlului nostru. Acestea sunt setate de către furnizorii de social media, cum ar fi Facebook, Twitter și Pinterest, și se referă la capacitatea utilizatorilor de a partaja conținut de pe acest site, așa cum indică pictograma respectivă.Prelucrarea datelor personale de tip cookie-uri se face pe baza consimtamantului dumneavoastră.

 

Dacă nu doriți să participați la monitorizarea prin cookie-uri în scopul transmiterii de reclame (bannere) online pe baza intereselor dvs., poți refuză setarea în acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactivează în general setarea automată de module cookie. Puteți de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor (de ex. Google), setand browser-ul tău în așa fel încât modulele cookie ale domeniului respectiv să fie blocate. Opțiunea de a renunta la publicitatea comportamentală online nu va opri afișarea reclamelor generale, care nu sunt individualizate în funcție de interesele dumneavoastră.

Prelucrarea datelor personale de tip cookie-uri se face pe baza consimțământului dumneavoastră.Pentru informațiile detaliate privind cookie-urile folosite puteți accesa pagină Politică de cookie-uri.

 

 

UNDE VA STOCĂM DATELE?

Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afară SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

În cazul transferurilor de date în afară SEE,doarfeeder.ro va utiliza Clauzele contractuale standard și Privacy Shield că garanții pentru țările care duc lipsa de o decizie privind caracterul adecvat al protecției din partea Comisiei Europene.Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile/produsele noastre.

 

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

În conformitate cu GDPR, aveți o serie de drepturi cu privire la datele personale pe care doarfeeder.ro le prelucrează:

- Dreptul de acces la datele prelucrare

Aveți dreptul de a accesa datele personale pe care le deținem. Prima furnizare de informații se va face fără a percepe niciun fel de taxa. Dacă veți mai avea nevoie de copii ale informațiilor deja furnizate, este posibil să percepem o taxa rezonabilă ținând cont de costurile administrative de furnizare a informațiilor. Solicitările vădit neîntemeiate, excesive sau repetate pot să nu primească un răspuns.

- Dreptul la rectificarea datelor

Aveți dreptul să cereți că Datele dumneavoastră să fie rectificate dacă sunt inexacte sau învechite și/sau să le completați dacă acestea sunt incomplete. Dacă aveți un cont, poate fi mai ușor să va corectați propriile date prin intermediul funcției "Contul meu”.

- Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”)

În unele cazuri, aveți dreptul de a obține ștergerea sau distrugerea Datelor dumneavoastră. Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea să fim forțați să păstrăm Datele dumneavoastră din motive legale sau juridice.

- Dreptul la restricționarea prelucrării

Aveți dreptul să solicitați restricționarea procesării Datelor dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că prelucrarea Datelor dumneavoastră este limitată, astfel încât să putem păstra Datele, dar să nu le utilizăm sau să le procesăm. Acest drept se aplică în circumstanțe specifice prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor, și anume:

- exactitatea Datelor este contestată de persoană vizată (adică de dumneavoastră), pentru o perioada care permite operatorului (adică doarfeeder.ro) să verifice corectitudinea Datelor;

- prelucrarea este ilegală și persoană vizată (adică dumneavoastră) se opune ștergerii Datelor și solicită restricția de utilizare a acestora;

- operatorul (de exemplu,   doarfeeder.ro) nu mai are nevoie de Date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoană vizată (adică de dumneavoastră) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;

- persoană vizată (adică dumneavoastră) a ridicat obiecții procesării bazată pe motive legitime din partea operatorului (în acest caz  doarfeeder.ro) în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului depășesc pe cele ale persoanei vizate.

- Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul să mutați, să copiați sau să transferați datele care va interesează din baza noastră de date într-o altă. Acest lucru se aplică numai datelor pe care le-ați furnizat, atunci când procesarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră sau pe baza unui contract și este implementată prin mijloace automate.

- Dreptul de opoziție

Va puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim.

- Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment

Va puteți retrage consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră atunci când o astfel de procesare se bazează pe consimțământ. Retragerea consimtamantului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimtamantului înainte de retragerea acestuia.

- Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competență

Aveți dreptul să depuneți o plângere în față autorității de protecție a datelor din țară dumneavoastră de reședința sau de domiciliu pentru a contesta practicile de protecție a datelor oferite de  doarfeeder.ro.

- Dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastră în scopuri de marketing direct

Va puteți dezabona sau renunta la comunicarea noastră de marketing direct în orice moment. Este mai ușor să faceți acest lucru dând clic pe linkul "dezabonare" în orice e-mail sau comunicare pe care vi le trimitem.

Dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastră de către noi atunci când desfășurăm acțiuni în interes public sau în interesele legitime proprii sau ale unui terț

Va puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim.

 

  1. Politica de securitate a datelor cu caracter personal

doarfeeder.ro colectează informații personale atunci când va înregistrați la DOARFEEDER.RO, când va abonați la noutățile DOARFEEDER.RO, când vizitați paginile DOARFEEDER.RO sau paginile unor parteneri DOARFEEDER.RO și când participați la tombole sau promoții. DOARFEEDER.RO poate îmbină informațiile primite de la dumnevoastră cu informații obținute de la partenerii de afaceri sau alte companii. Atunci când va înregistrați, va putem solicită (după caz) informații că nume, adresa email, dată nașterii, sex, cod poștal, ocupație, domeniu de lucru și interese personale.

 

DOARFEEDER.RO poate colecta date cu caracter personal și date cu caracter special (CNP), și/sau pe paginile Website-uluiDOARFEEDER.RO, numai cu acordul dumnevoastră, în următoarele scopuri:  preluarea, expedierea și facturarea comenzilor; soluționarea oricăror incidente privind executarea prezentului contract; asigurarea accesului dumnevoastră la serviciile noastre; transmiterea de newslettere, oferte ori ale informații comerciale proprii; contactarea dumnevoastră cu acordul prealabil, ori în chestiuni legate de relații cu Clienții; scopuri statistice.

Prin crearea Contului pe Website, dumnevoastră va exprimați consimțământul că DOARFEEDER.RO să colecteze și gestioneze aceste informații, în condițiile Legii nr. 677/2001.

 

La cererea dumnevoastră scrisă trimisă la adresa de email : sc_lucky_man@yahoo.com, va vom transmite cu titlu gratuit următoarele informații: (a) confirmarea faptului că datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de noi; (b) modificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte; (c) transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii; (d) notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operațiuni efectuate conform lit. b) sau c), dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Pentru motive temeinice, puteți face opoziție că datele care va vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terț, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop prin transmiterea unui document, în formă scrisă, datat și semnat.

Prin înregistrarea contului și acceptarea prezenței Politici de confidențialitate, va exprimați acordul la procesarea datelor cu caracter personal în propriul sistem informatic, atât manual cât și automat, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protecția și prelucrarea datelor personale. Dacă nu sunteți de acord că datele dumnevoastră să fie procesate, aveți dreptul și libertatea de a nu crea contul pe Website și de a nu utiliza Website-ul.

DOARFEEDER.RO garantează că datele personale colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai până la soluționarea problemei comunicate de acesta, după care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

DOARFEEDER.RO poate colecta involuntar și alte informații date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametri) furnizați de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la site. Aceste informații pot fi folosite pentru a îmbunătăți serviciile oferite sau cu scop statistic.

DOARFEEDER.RO poate stabili și accesa "cookies"DOARFEEDER.RO pe computerul dumneavoastră.DOARFEEDER.RO permite altor companii care afișează reclame pe unele dintre paginile website-ului să seteze și să acceseze "cookies-urile" lor proprii pe computerul dumneavoastră. Utilizarea "cookies-urilor" altor companii este supusă propriilor politici de confidențialitate și nu este inclusă în această. Mai multe detalii despre cookies și utilizarea lor pe site-ulDOARFEEDER.RO puteți află în cadrul Politicii de cookie-uri.

Dumneavoastră aveți oricând posibilitatea de a va opune colectării acestor date personale și de a solicită ștergerea acestora, revocandu-și astfel acordul dat pentru prezentul document, și renunțând astfel la orice drept implicit specificat în acesta. Dumnevoastră aveți oricând posibilitatea de a modifică datele persoane din contul dumnevoastră de client.Politică de confidențialitate se referă doar la datele furnizate voluntar de către dumnevoastră.

DOARFEEDER.RO nu răspunde pentru politică de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natură acestora, în afară siteului.Politică de confidențialitate nu se aplică în cazul defecțiunilor care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține aceste date cu caracter personal.

DOARFEEDER.RO poate actualiza informațiile politicii de confidențialitate. Orice actualizare adusă la actuală politică de confidențialitate, va fi afișată pe site la secțiunea dedicată – Politică de confidențialitate.

DOARFEEDER.RO nu închiriază, vinde sau împarte informațiile dumneavoastră personale cu alte persoane sau companii neafiliate, cu excepția furnizării produselor sau serviciilor pe care le-ați solicitat (putem divulgă numele, numărul de telefon și adresa dumneavoastră către serviciile de curierat partenere), doar atunci când avem permisiunea dumneavoastră sau în următoarele circumstanțe:

-În scopul de a identifica și procesa plățile efectuate prin intermediul unui furnizor de servicii de plata terț și pentru a evita fraudele, putem dezvălui anumite date (cum ar fi numele și prenumele, adresa, numărul de telefon și adresa dumneavoastră de e-mail, precum și numărul comenzii și produsul comandat) unui astfel de terț prestator al serviciilor de plata

-Furnizăm informații către parteneri de încredere care lucrează în numele sau cu DOARFEEDER.RO sub acorduri de confidențialitate. Aceste companii vor putea utiliza informațiile dumneavoastră personale pentru a ajută DOARFEEDER.RO să comunice mai eficient cu dumneavoastră despre ofertele DOARFEEDER.RO sau ale partenerilor de marketing.

- Răspundem în față autorităților publice ori judecătorești sau în alte proceduri legale.

 

Considerăm că este necesar să furnizăm informații pentru a investiga, preveni sau acționa cu privire la activități ilegale, suspectare de fraudă, situații care includ posibile amenințări către siguranță fizică a oricărei persoane, violarea termenilor și condițiilor DOARFEEDER.RO sau prin cerință legii.

 Transferăm informații despre dumneavoastră dacă DOARFEEDER.RO este achiziționat sau fuzionează cu o altă companie. În acest caz,DOARFEEDER.RO va va anunță înainte că informațiile dumneavoastră personale să fie transferate și să devină subiectul unei politici de confidențialitate diferită.

To Top